Интересът към наградите БАФТА може и да не е толкова голям, колкото

...
Интересът към наградите БАФТА може и да не е толкова голям, колкото
Коментари Харесай

Големият гаф на наградите БАФТА

Интересът към наградите БАФТА може и да не е толкова голям, колкото към Оскарите да вземем за пример, само че все пак те си остават измежду най-значимите в света на киното.
 Наградите БАФТА,
Кои са огромните спечелили на премиите БАФТА

Филмът с българско присъединяване е победител

Макар церемонията да бива подготвяна с месеци, с цел да се избегнат неточности и грешки, то такива въпреки всичко се случват. Трой Котцур, който закупи известност през предходната година около присъединяване си в CODA, трябваше да разгласи огромният победител в категорията за най-хубава актриса в поддържаща роля.

На сцената Котцур разгласи победителката посредством жестомимичен език, който бе преведен на публиката от преводач. Но се получи нещо като изгубени в превода, тъй като преводачът разгласи, че победител е Кери Мълиган за ролята ѝ в  " Нейната дума ".
 Кери Кондън

Кери Кондън

Почти незабавно Трой Котцур побърза да поправи грешката, обявявайки, че в действителност победител е  Кери Кондън . Според Variety, не е ясно дали грешката е на Котцур или в преводача му, само че тя е провокирала известно комплициране в залата.
 Наградите БАФТА, Кейт Мидълтън, Аня Тейлър Джой, Кейт Бланшет, Флорънс Пю и най-забележителните тоалети
Стари рокли и метал - най-интересните тоалети от БАФТА

И без изненади при мъжете

Самата Кондън не е знаела какво тъкмо да направи, само че е била подтикната от Колин Фарел да се качи на сцената, с цел да вземе премията си, тъй като точно нейна фотография е показана на екрана в залата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР